mandag 3. januar 2011

Tittei!

Joda, jeg er her fremdeles! Men ikke helt tilstedeværende. Jeg har fordypet meg i en herlig roman:
Potensgiverne av samme forfatter skal også være veldig bra - gleder meg. Ellers har vi sett mye av Twilight og Harry Potter denne jula, i tillegg til brettspill som Carcasonne, Scrabble og Risk. Skulle gjerne delt bilder med dere, men siden vi er på den late siden får det bli til senere. Noen få latedager igjen, nemlig, så kameraer, USB-kabler og bildemapper får vente! Timotei reiste tilbake til jobb og hverdagsliv i går, det samme gjorde min bror. Søsteren min reiser om to dager, og minien og jeg blir her til 11. januar. Tiden flyr, og de siste latedagene skal definitivt nytes. 

Oppdatering for minien: Ingen rulling fra rygg til mage enda, men nesten. Vi har ingen hast. Han er imidlertid veldig utålmodig til tider, og vil aller helst hoppe og danse på fanget. Vi øver med nye smaker så ofte vi husker. Pære er for eksempel en hit. Gulping er det fremdeles mye av, og i dag har jeg handlet flanellskluter og smikker for en slikk og ingenting hos Princess som åpnet det nye året med 40 % avslag på alle varer. I tillegg til et artig Mummi-sengesett :) Ellers er han stort sett blid og fornøyd, og han har kommet seg veldig i forhold til å tåle at andre enn mammaen eller pappaen holder ham.

Lykke til i 2011!

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Jeg har Potensgiverne. Vi kan bytte? Jeg syns den var passe søt, men litt enkel. Jeg pløyde fort gjennom den:) Kanskje dere vil ha besøk snart? Nå har jeg fritid, jeg kan tilogmed ta fri endag og bli med ut på tur i dagslys:)

Valgjerd sa...

Et lite tips om du ikke har fått det med deg :)
http://mittdrommebryllup.blogg.no/ Husk at det er lov for gifte kjerringer som oss å mimre og drømme seg bort...

carlos sa...

Dette er en åpen invitasjon for dere alle til å bli en del av den største organisasjonen i verden og nå toppen av karrieren. Når årets rekrutteringsprogrammer begynner og vår årlige høstfest er nesten for hånden. Stormesteren ga oss mandatet til alltid å nå mennesker som deg, så benytt anledningen og bli med i den store Illuminati-organisasjonen, bli med i vår globale enhet. Ta med de fattige, trengende og talentfulle til
Fremtredenen av berømmelse og rikdom. Få penger, berømmelse, krefter, sikkerhet, få.
anerkjent i din virksomhet, politiske karriere, stiger til det høyeste i hva du enn gjør
Beskyttet åndelig og fysisk! Alt dette vil du oppnå i
et glimt av øyne

Illuminati har ingen tilknytning til Satanisme, Luciferisme eller noen religion. Mens våre individuelle medlemmer har lov til å følge uansett hvilken guddom de velger, opererer vi utelukkende til fordel for og beskyttelse av den menneskelige arten.

Aksepterer du å være medlem av denne nye Illuminati verdensordenen?
Ring & WhatsApp +19735567426
📩 carlosmacdonald234@gmail.com