fredag 21. januar 2011

Et aktivt familieliv

 ...krever litt utstyr. Vi vurderer å kjøpe denne pulken fra Nordic Cab
 ...som lett kan gjøres om til barnevogn/trille,

sykkelvogn
og joggevogn!
Det er én og samme vogn, selv om den her vises i to ulike farger. Den finnes også i gult. Vi ønsker å ha både pulk og sykkelvogn, så denne løsningen er jo veldig plassbesparende :)

Jeg er imidlertid usikker på om det er noen farlige stoffer i plasten som er brukt - noen som vet? Jeg synes forresten joggevogna ser bedre ut enn barnevognversjonen, men det som er bra med det lille hjulet er at det roterer 360 grader, i tillegg til at det kan være påmontert mens man sykler. Dersom barnet har sovnet når man for eksempel kommer frem til butikken, er det bare å vippe ned hjulet og trille inn! :)

Det er plass til to barn, og varer, vedkubber og matpakker får plass under. Prikken over i'en er at et større barn kan henge etter på slep på ski (eget handtak), dersom det er litt for tungt å gå alene en stund. I tillegg er det fester på siden av vognen som er beregnet på barneski. Jeg finner ingen ulemper med denne, noe som kanskje er litt rart? Jeg tenkte automatisk på at pulken sikkert velter raskt, siden den er så høy. Det skal visstnok ikke være noe problem på grunn av at det er vinkler i de stagene som går fra pulken og frem til den som trekker. Barnet kommer derimot litt opp av bakken, noe som isolerer det fra direkte kuldegjennomtrengning fra snøen :) Mot et tillegg i prisen får man også varetrekk, slik at vogna/pulken blir en ren varevogn/pulk til sykkel- eller skituren (greit når barna har blitt for store).

1 kommentar:

Karoline sa...

Det her produktet e jo perfekt for dokker! Kjøp med en gang :D Vil ha bilder på.. tirsdag!!