fredag 11. mars 2011

Brødmat - fingermat - brøddeig

Etter 8 måneders kontrollen på helsestasjonen i går sto det klart for meg: Ingen amming om natta og flere skikkelige måltider (altså ikke bare melk) om dagen. Så i dag startet vi med brødterninger uten skorper.
Det var ikke mye brødmat som havnet i magen, men minien blir i hvert fall vant med konsistensen og smaken etter hvert, og dessuten er det jo litt morsomt å lage deig! Det ble til slutt grøt til frokost :)

3 kommentarer:

Valgjerd sa...

Frøken Fryd var et mareritt i matveien og nektet brød til hun var nesten 1 år.. Minsten var heldigvis enklere. Lykke til fremover ;)

mamma sa...

Ja, no e d viljebryting. Godt du trur du e forberedt, thihi..Men husk å ta bilda av grimasa og søl. Den her tia kommer aldri tilbake. Lær av mine feil. Les:ingen bilda og ingenting skrevet ned. For "d hær kommer vi til å huske bestandig.." Det hete forresten fastelavn. Klem

Karoline sa...

Nommenom! Barnehånd og brøddeig, finnes så og si ingenting som e søtere enn det :) Kommer til å gå helt fint med brød og grøt, han e jo en vidunderunge. Hvis kan skrik så kan du gi han en kålrot eller en potet som han kan gnage på :)